Atlas Kiropraktorklinik

Organisationer

Företag

Jag besöker gärna din arbetsplats och tar hand om dina medarbetare på plats. Jag har mångårig erfarenhet av att behandla kontorsrelaterad problematik, såväl som vanligt förekommande besvär hos dig som är hantverkare eller yrkesförare.

Jag samarbetar även med dykskolan Urban Diving i Stockholm. Du som är medlem där får behandling hos mig till reducerat pris.

Kontakta mig för mer information och offert om hur jag kan hjälpa dina medarbetare att må bättre.

Förening

Jag har arbetat många år med att behandla idrottsrelaterade skador, hos både elit- och amatöridrottare. Jag behandlar regelbundet elitidrottare inom bland annat handboll, friidrott och olika kampsporter. Det kan vara såväl akuta som kroniska besvär, till att förebygga skador av alla slag.

Sommaren 2001 arbetade jag tillsammans med Gladiatorerna under tv-inspelningarna. Mellan 2005 och 2009 arbetade jag tillsammans Svenska Boblandslaget. Jag har också under flera år samarbetat med tornerlaget Nordic Knights.

Kontakta mig för mer information, offert och förslag på hur jag kan hjälpa din förening eller klubb för att ni ska uppnå bästa resultat. Jag erbjuder även besök vid er arena eller klubblokal.